Τι είναι το leasing και τι πρέπει να γνωρίζω;

Είναι η δυνατότητα οδήγησης (χρήσης) ενός καινούργιου αυτοκινήτου, για 3 έως 5 χρόνια. Εσείς, πληρώνετε το μηνιαίο μίσθωμα και το καύσιμο.
Περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστεί το αυτοκίνητο, όπως συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, ασφάλιση, διαχείριση ατυχημάτων και βλάβης, οδική βοήθεια.
Απολαμβάνετε την οδήγηση ενός καινούριου αυτοκινήτου χωρίς δέσμευση κεφαλαίου.

Είναι εύκολο και χωρίς ρίσκο. Η LeasePlan διαχειρίζεται όλα όσα αφορούν το αυτοκίνητο, όπως συντήρηση, πιθανές ζημιές ή βλάβες, ατυχήματα καθώς και τη μεταπώληση του. Εσείς με ένα τηλέφωνο ρυθμίζετε ότι χρειάζεται για το αυτοκίνητο που οδηγείτε.
Το μηνιαίο τιμολόγιο καταχωρείται στα έξοδα του μισθωτή. Οι λεπτομέρειες και η ακριβής φορολογική διαχείριση διαφέρουν ανάλογα με τη νομική μορφή του μισθωτή. Καλό είναι να συμβουλευτείτε το λογιστή σας.
Φυσικά ! Tο leasing απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Ποιές είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζω για το leasing

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου μισθώματος υπολογίζονται: η αξία του αυτοκινήτου, η διάρκεια μίσθωσης, τα συμφωνημένα χιλιόμετρα και το σύνολο των υπηρεσιών που σας παρέχει η LeasePlan.
Η πληρωμή του μισθώματος γίνεται με πάγια εντολή, σε μηναία βάση, σύμφωνα με την προσφορά που έχετε αποδεχτεί και χωρίς να υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.
Φυσικά, leasing μπορείτε να κάνετε σε επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, με τον εξοπλισμό της επιλογής σας!
Επιστρέφετε το αυτοκίνητο που οδηγείτε προκειμένου να αποκτήσετε με leasing ένα καινούριο. Αν όμως θέλετε, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικό σας το αυτοκίνητο, εξαγοράζοντάς το.
Στην περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε τη ρευστότητά σας, να οδηγείτε ένα καινούριο, καλά συντηρημένο αυτοκίνητο και να έχετε να σκεφτείτε επιπλέον μόνο το κόστος του καυσίμου, το leasing από την LeasePlan είναι η ιδανικότερη επιλογή για εσάς.

Ποιά είναι η διαδικασία του leasing και πως επιλέγω συνεργάτη;

Τα SpecialDeals αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή καθώς είναι όλα δημοφιλή μοντέλα, με πλούσιο εξοπλισμό και πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα. Φυσικά, όμως, προτεραιότητα έχουν οι δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Αν δεν σας καλύπτει κάποιο από τα Special Deals, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, με τον εξοπλισμό που επιθυμείτε και η LeasePlan θα σας ετοιμάσει την αντίστοιχη προσφορά μίσθωσης.
Αυτό εξαρτάται από τη νομική σας μορφή. Στο website αλλά και στην προσφορά που θα λάβετε από την LeasePlan συμπεριλαμβάνεται σχετικός πίνακας στον οποίο αναφέρονται όλα αναλυτικά.
Συμπληρώνοντας εύκολα τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα, επικοινωνώντας μαζί μας στα social media και καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Ό,τι κι αν επιλέξετε, η ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση.
Γιατί στην LeasePlan η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές είναι και θα είναι προτεραιότητα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ